Yinyoga Workshop

med Barbara Lörincz
Lördag 8 maj kl 11-14
Investering : 450 kr

Tema: Elementet trä.

Trä är länkat till våren och till växtkraft i alla dess möjligheter; i ditt liv, i projekt, i din hälsa, för hela samhället och hela universum.
Trä är elementet som aktiverar energi, som får saker gjorda och som utvecklar och låter både människor och situationer växa. Om det blir obalanserat är trä del av stress och stresskador. Om det är i balans tillåter det saker och ting att växa i sin egen takt och växa mot en klarare balans för allting i hela universum.
Primära organ
Lever och gallblåsa.


Workshopen ger dig olika verktyg i hur du på egen hand kan skapa mer lugn och balans i sinnet samt hur du får en mer avslappnad och spänningsfri kropp.
Yinyoga är en lugn och meditativ yogaform där stor vikt läggs på andning och medveten närvaro i kroppen. Musklerna är avslappnade och yogapositionerna hålls en längre tid, för att komma åt kroppens djupliggande strukturer såsom bindväv, leder och ligament. Detta medför en ökad rörlighet och smidighet men bidrar även till ett friare energi-flöde i kroppen. Detta sker genom stimulering av meridianarena (energikanalarena) i kroppen. Genom olika mindfulness tekniker lär vi oss att skapa närvaro i oss själva som i sin tur ger ett ökat utrymme för reflektion och lugn.

Klassen kombineras med olika positioner från Yin- yoga, Myofasciell frisättning med tennisbollar och Mindfulness tekniker, övningar från qigong för att på en djupare nivå kunna frigöra spänningar och återhämta nervsystemet.


Workshopen passa alla!  Varmt välkomna!

Inga förkunskaper krävs. 

MAX 9 deltagare på plats i studion, men du kan också välja att vara med hemifrån ONLINE via datorn.
Anmälan är bindande läs mer i våra Medlemsvillkor och regler