BOKNING och SCHEMA

My Yoga Room erbjuder yoga i Malmö i form av öppna klasser, kurser och personlig träning.
I en personlig grupp där det finns stora möjlighet för utveckling och individuell hjälp, välkomnar vi dig till yogamattan på Limhamn, Yoga Malmö.

För att kunna boka en yogaklass hos oss behöver du först ha köpt ett medlemskap, klippkort eller drop-in. Det gör du här.
Läs gärna våra medlemsvillkor för avbokningsregler mm. 


Är du ny hos oss på My Yoga Room Limhamn?

Och vill prova-på en klass för 100kr eller två veckor obegränsat för 395kr köp din prova på här sedan kan du lätt boka klassen du vill komma på.
Läs gärna våra klassbeskrivningar längst ner på denna sidan.

Klassbeskrivning:

Yin/Restorative - lugn och meditativ yoga med fokus på kroppen djupa vävnader. Släpper på spänningar och stelheter. Positionerna är sittande eller liggande och hålls ca 3-8 min.

Nivå ALLA

Yin/Restorative - lugn och meditativ yoga med fokus på kroppen djupa vävnader. Släpper på spänningar och stelheter. Positionerna är sittande eller liggande och hålls ca 3-8 min.

Nivå ALLA

Yin & Yang - en skön kombination av det lugna och det eldiga. En del är lugn och meditativ yinyoga. Den andra delen varm, fysisk och dynamisk.

Nivå ALLA 

Yoga Basic - Dynamisk hatha yoga där vi går igenom grunderna, stärker kroppen samt ökar rörligheten. Denna klass passar nybörjaren såväl som den vana yoga-utövaren.

Nivå 0-1

SeniorYoga - Yoga i lugnt och metodiskt tempo som mjukar upp kropp och leder. Yoga anpassas efter gruppens förutsättningar. För dig som är 65+, sjukskriven eller bara vill vara med.

YogaFlow - Dynamisk flödande yoga, vinyasa, för dig som vill utmanas fysiskt såväl som mentalt. Passar dig som har yogat tidigare och gillar att svettas.

Nivå 1-2

FredagsYoga - Avsluta veckan med en härlig glöd. Svettig och fysisk yoga med en lång skön avslappning och nedvarvning på slutet.

Nivå ALLA.

FredagsYin - En mix av YinYoga och Myofascial release. Släpp på spänningar med tennisbollar och andra tekniker för att öka cirkulation, rörlighet och återhämtning.

Nivå ALLA

My Yoga Room
Yoga på Limhamn AB org. 559174-4775
Linnégatan 26
216 14 Limhamn
Sverige