Läs mer om de olika stilarna av massage här: 

Massage på Limhamn

Varje behandling är unik och anpassade efter kunden behov och inkl samtal samt övningar att ta med hem.

Hitta hit:Du hittar oss centralt på Limhamn Linnégatan 26.

Våra terapeuter:

Om Barbara

Barbara blandar de olika stilarna av massage så som svensk klassisk, djupgående bindvävsmassage, lymfmassage och kopping från dina önskemål samt vad hon ser att just din kropp behöver. Barbara är specialiserad på massage med inriktning på bindväv och fascia. Hon är även auktoriserad yogalärare hos Internationella Yoga Alliance med E-RYT 500.

  • Massage 55 min med massageterapeut Barbara - 770 kr

  • Lymfmassage 90 min massageterapeut Barbara -  1150kr 

Om Daria

Daria är certifierad massör enligt Branschrådet Svensk Massage och utbildar sig till Medicinsk Massageterapeut. Hon kombinerar svensk klassisk massage med en mer terapeutisk massage, som behandlar, förebygger och motverkar muskelspänningar som annars kan orsaka skador eller smärta. Här använder Daria även stretch om det behövs. Denna behandling kan vara väldigt effektiv vid t.ex. stelhet, värk och spänningar i musklerna, svullnader orsakade av dålig lymfcirkulation, muskelknutor och som allmänt avslappnande. Varje massagebehandling är personligt anpassad och rekommendationer kring stretch och hemövningar får man vid behov efter behandlingen.

  • Massage 45 min  med massageterapeut Daria - 580kr

  • Fibriomassage 55 min  med massageterapeut Daria - 650 kr 


Om Jennifer

Jennifer är utbildad Reiki Master, studerar till socialpedagog och har alltid haft ett intresse för människor och hur vi fungerar. Under en intuitiv healing session arbetar Jennifer intuitivt och guidad av din energi till vad som behövs just för dig, det kan vara att balansera dina chakran, lösa upp energiblockeringar eller höja din frekvens och fylla din energikropp med ljus. Allt för att din energi ska röra sig i ett flöde utan blockeringar. Jennifer använder sig av händerna som verktyg genom att hålla dem på eller nära kroppen.

  • Energy healing session 45 min med Reiki master Jennifer - 700 kr 

Svensk klassisk massage fokuserar på kroppens mjukdelsvävnader. Det betyder att man trycker och töjer på hud, bindväv, muskler, senor, ligament, lymfkärl och blodkärl.Effekten av massage är primärt att lösa upp spänningar i musklerna. Men ger även effekter som t.ex. ökad blodcirkulation, sänkt blodtryck, ökad frisättning av hormonet Oxytocin - det så kallade "lugn- och ro-hormonet".

Deep tissue massage är avsedd att lindra svåra spänningar i muskler och bindväven. Denna typ av massage fokuserar på de djupliggande musklerna. Deep tissue massage rekommenderas ofta till dig som upplever konsekvent smärta, är tung fysisk aktivitet eller har en fysisk skada. Det är inte ovanligt för mottagare av djup vävnad massage för att få sin smärta ersätts med en ny muskelvärk för en dag eller två. Djup vävnad arbete varierar kraftigt.

Koppning är en alternativ medicinsk metod där vakum används för att lyfta upp hud och bindväv. Koppning är en gammal traditionell läkekonst som behandlar på djupet. Genom att använda koppning skapas ett undertryck som befrämjar blod- och lymfcirkulationen. Med hjälp av vakuum och sugkoppar skapas ett undertryck som effektivt ökar blodcirkulationen och transporterar bort slaggprodukter i bindväven.

Lymfmassage består av en kombination lätta, mjuka rörelser i lymfnodernas riktning. Genom lätta strykningar och tryck vill man få lymfan att flöda, och detta kombineras med djupandning och några djupare grepp för att lösa upp fibroser eller stopp.

Lymfsystemet är en del av människans reningsverk; det befriar bindväv från slaggprodukter som döda celler, bakterier, virus och andra patogena organismer. Ett dåligt lymfflöde och stagnerande lymfvätska kan vara orsak till olika sjukdomar.

En behandlingstyp som passar alla men speciellt dig som har någon typ ödem, primärt eller sekundärt efter tex operation, lipödem, fibromyalgi, restless-leggs, stress, ångest, trötthetssyndrom, hormonell obalans eller allmän känsla av att vara svullen. Trögt lymfsystem, ödem och stockningar orsakas bland annat av stress, operationer, borttagning av lymfkörtlar i samband med cancerbehandling, ärrvävnad från gamla skador, hårt träning, inaktivitet, hormonella obalanser, kost eller mediciner som kroppen inte hinner rensa ut. Det kan även vara medfött.

Fibromassage är en individuellt anpassad mild massageform för personer med kronisk smärta, t.ex. fibromyalgi eller reumatism. Behandlingen är en helkroppsmassage som utförs med lätta strykningar och speciella grepp. Behandlingsformen passar även för dem som har stressymptom eller sömnproblem och vill ha en lugn och avslappnade behandling. Oljan som används i massagen är speciellt sammansatt för att motverka värk och har en värmande effekt, samt tillför Omega 3, Omega 6 och GLA. Dessutom använder terapeuten en varm kudde som hjälper till att slappna av och få igång blodcirkulationen

Reiki healing - Energy healing är en intuitiv healing session specifikt för vad som behövs just för dig, det kan vara att balansera dina chakran, lösa upp energiblockeringar eller höja din frekvens och fylla din energikropp med ljus. Allt för att din energi ska röra sig i ett flöde utan blockeringar. Det kan vara en känslosam resa, och kan kännas som att din kropp gör rörelser, eller finner total avslappning. Energi healing är ett verktyg som kan reducera stress, smärta och utmattning. Healing är en alternativmedicinsk behandling och fungerar genom att mottagaren ligger på en behandlingsbänk. 

My Yoga Room
Yoga på Limhamn AB org. 559174-4775
Linnégatan 26
216 14 Limhamn
Sverige