BOKNING och SCHEMA

My Yoga Room erbjuder yoga i Malmö i form av öppna klasser, kurser och personlig träning.   
I en personlig grupp där det finns stora möjlighet för utveckling och individuell hjälp,  välkomnar vi dig till yogamattan på Limhamn, Yoga Malmö.  

För att kunna boka en yogaklass hos oss behöver du först ha köpt ett medlemskap, klippkort eller drop-in. Det gör du här.
Läs gärna våra medlemsvillkor för avbokningsregler mm. Är du ny hos oss?

Och vill prova-på en klass för 100kr eller två veckor obegränsat för 395kr
köp din prova på här 
sedan kan du lätt boka klassen du vill komma på
eller maila : info@myyogaroom.se
Läs gärna våra klassbeskrivningar längst ner på denna sidan


Klassbeskrivning:

Yin/Restorative-  lugn och meditativ yoga med fokus på kroppen djupa vävnader. Släpper på spänningar och stelheter. Positionerna är sittande eller liggande och hålls ca 3-8 min.
Nivå ALLA

Yoga Gentle - Mjukt meditativt flöde, sköna lugn och energigivande yoga, mjukar upp och stärker kroppen på ett metodiskt sätt. Fokus ligger på att landa  och ta hand om både kroppen och själ.  
Nivå 0-1.

Yoga Basic - Dynamisk hatha yoga där vi går igenom grunderna, stärker kroppen samt ökar rörligheten. Denna klass passar nybörjaren såväl som den vana yoga-utövaren.
Nivå 0-1

YogaFlow - Dynamisk flödande yoga, vinyasa,  för dig som vill utmanas fysiskt såväl som mentalt. Passar dig som har yogat tidigare och gillar att svettas.  
Nivå 1-2

MediYoga - Genom mjuka enkla rörelser, djupavslappning och meditation sätter MediYoga igång kroppens självläkande system.  De flesta övningarna går att göra både på yogamatta och på stol. Övningarna är långsamma och inkännande, utan krav eller prestation.
Nivå ALLA

SeniorYoga- Yoga i lugnt och metodiskt tempo som mjukar upp kropp och leder. Yoga anpassas efter gruppens förutsättningar och ALLA kan vara med. För dig som är 65+, sjukskriven eller bara vill vara med :-)
Inga förkunskaper behövs. 

FredagsYoga - Avsluta veckan med en härlig glöd. Svettig och fysisk yoga.
Nivå ALLA.

FredagsYin - En mix av YinYoga och Myofascial release. Släpp på spänningar med tennisbollar och andra tekniker för att öka cirkulation, rörlighet och återhämtning. Suveränt kompliment till annan träning. 
Nivå ALLA

Yin  & Yang - en skön kombination av det lugna och det eldiga. En del är lugn och meditativ yinyoga. Den andra delen varm, fysisk och dynamisk. 
Nivå ALLA