Lisa Hamre

Biografi: Kommer från Göteborg och bor nu på Limhamn med sin son och hunden Leo. Driver studion tillsammans med Daniel. Studion öppnade dörrarna augusti 2016.
Yogabakgrund: Började undervisa yoga i Göteborg på studentgymmet Fysiken när jag var 20 år. Idag tillhör jag Global Yogas utbildningsteam där jag utbildar nya yogalärare samt anatomi och assisteringsteknik. Just nu vidareutbildar jag mig hos Yoga Medicine av Tiffany Cruikshank.
Undervisar i studion: Allt :-) Yoga Basic, Yoga Flow, Yin/Restorative, Yoga Gentle, SeniorYoga, GravidYoga och MammaYoga. Min specialitet är PT Yoga, där jag hjälper mina klienter med allt från rehabilitera skador, utveckla sin teknik och rörlighet.
Mina klasser är: Blandade med anatomi, lekfullhet och mindfullness. Kroppen är fantastisk och jag vill att du som kommer på mina klasser får alla verktyg för att kunna röra dig obegränsat.


Daniel Werthén 

Biografi: Uppväxt på Limhamn och bor numera i Vellinge tillsammmans med fru, två barn (18 och 21 år) samt hund. Jobbar som snickare i eget företag och driver nu även yogastudio.
Yogabakgrund: Jag började med yoga 2013 på grund av förslitningar i mina knän och kände genast stor skillnad. Sedan dess har jag yogat regelbundet och 2017 gick jag yogalärarutbildning hos Global Yoga med Lisa som lärare.
Undervisar i studion: Yoga Basic, Yoga Flow och Yoga för stela män.
Mina klasser är:  Lekfulla, utmanande och kopplade till andetaget.


Sara Thorman

Biografi: Jag är uppvuxen på en gård i Blekinge, och bor nu på Limhamn med sambo och busiga vovven Vilja. Jobbar som IT-konsult i Malmö. 
Yogabakgrund:  Träning av alla dess slag har alltid varit ett viktigt inslag i mitt liv, och jag började yoga lite sporadiskt som komplement till annan träning. När sen Lisa öppnade studion blev jag helt såld, och yogan gick från komplement till favoritsyssla. Så när möjligheten kom att gå en grundutbildning i yoga, våren 2018, var det ett självklart val!  
Undervisar i studion: Yin/Restorative, Yoga Basic och Yoga Flow. 
Mina klasser är: Mjuka, men gärna lite fysiskt utmanade. Förhoppningsvis lämnar du studion med en lugn och positiv känsla inombords efter avslutad klass.


Manouk van der Meulen   *Teach all classes in english.

Biography: Born in Rotterdam in 1961. Originally trained as an actor I started to use yoga as an important tool in my career. After much travelling around the world I finally found peace and harmony in Skumparp -‘på landet’- where I live with my husband Tony and my dog Spacey.
Yoga Background: Been practicing yoga since 1980, certificated Yoga teacher at the International Yoga Alliance and have explored many different styles like, Hatha Yoga and Iyengar Yoga in Amsterdam. Ashtanga Yoga in the USA and at ‘The Life Centre’ in London, where I  was trained by the best British teachers, in Sweden I mainly worked with Vinyasa and Bikram Yoga.
Teaches the studio: Yoga Basic and Yoga Gentle.
My classes are: In my classes I approach the asana postures in a simple, though powerful way. We want to bring out effectively the beautiful benefits Yoga gives. Creating a joyful dynamical class were we freely explore our practice, staying in integrity with our body, expanding our strength, flexibility, and mind-fullness. We work with refining alignments, balance postures, and using the breath in a sufficient way so we are unlocking the body, and deepening our Yoga experience


Cecilia Hedman

Biografi: Malmöit och lever med min sambo och våra två barn samt hunden Bosse. Arbetar även som Medicinsk Massageterapeut i eget företag.

Malmö har sin charm men jag packar gärna ofta med mig hela familjen till stugan utanför Torekov och tankar frisk luft och njuter av stillheten vid havet.

Yogabakgrund: Har praktiserat yoga i snart 15 år och testat en del olika stilar och former, världen runt. Min kropp har alltid behövt den stretchiga delen av yogan men jag är mycket fascinerad av andetagets grundande kraft och meditation.

Fann MediYogan 2009 och gick min första utbildning till lärare. MediYogan och dess terapeutiska övningar använder jag mig gärna av när jag arbetar som Massageterapeut.

Är även utbildad i barnyoga, gravidyoga och migränyoga.

Undervisar i studion: MediYoga och barnyoga

Mina klasser är: Lugna, inkännande och gärna med vacker musik och mantran.

Men tjuvlyssnar man utanför en barnyogaklass kan det vara tvärtom stundtals. Då är det mycket bus och skratt och jag tillsammans med barnen förvandlar salen till en magisk fantasivärld!


Ewa Hagert

Biografi: Bor i Bunkeflostrand med sambo och hund och har två utflugna döttrar. Arbetar som kundchef på digital byrå i Köpenhamn. 
Yogabakgrund: Började yoga för 6 år sedan under en långresa i Thailand. Blev helt såld då yogan snabbt förbättrade en ständigt värkande rygg och gav ro i sinnet. Utbildad i Yin Yoga 100hr 2016 och Vinyasa Flow 200hr 2018. Har studerat för Rachel Bråthen och Lara Heimann på Island Yoga, Aruba (Yoga GirlÒCertified Teacher), samt för Jade Wood på Oasis Yoga, Thailand. Certifierad av Yoga Alliance (200 RYT).
Undervisar i studion: Yoga Basic, Flow & Yin/Restorative
Mina klasser är:Stunder att landa i nuet, med närvaro av andetaget kopplas kropp och sinne samman. Blandning av styrka och mindfulness i inspirerande och utmanande flöden, med möjlighet till variationer för den som vill mer. Vi använder positioner för att lära känna och komma djupare in i vår kropp, istället för tvärtom


Johanna  Nordmark

Yogabakgrund: Jag hittade till yogan i en period av mitt liv då jag sökte efter någonting "mer". Första klassen jag tog var en bikramklass. Jag tyckte det var förfärligt varmt och jobbigt men jag gav mig inte och kom tillbaka redan nästa dag. Jag började snabbt känna yogans effekter och har sedan dess fortsatt yoga dagligen. Efter några år upptäckte jag också andra typer av yoga och nu uppskattar jag att blanda olika yogaformer, samt mantran, pranayamas och meditation för att öka mitt medvetande, livskraft och få större klarhet. Världen vi lever i idag är full av distraktioner men yogan hjälper mig att hålla fokus, sinnet lugnt och klart och kroppen hälsosam, att hitta min fulla potential och att njuta mer av livet.

Undervisar i studion: Yoga basic & Yoga Flow
Mina klasser är: Flödande

Evelina Wagner

Biografi:Uppvuxen i Ängelholm. Efter 6 år i Köpenhamn hittade jag & min man till Limhamn där vi bor med våra 2 barn. Jag jobbar till vardags på en cirkusskola i Köpenhamn där jag undervisar i akrobatik & i olika cirkusdiscipliner.


Yoga bakgrund:
Jag har tränat gymnastik i 28 år. När jag slutade hade jag svårt att hitta en träningsform som kunde ersätta mitt livslånga kärleksförhållande till gymnastiken. Jag provade yoga första gången när jag flyttade till Köpenhamn 2005 men fastnade på allvar när jag provade bikram yoga ett par år senare (även om jag mer eller mindre kröp ur studion de första gångerna :). Bikram & hotyoga har på senare år mestadels fått stå till sidan för vinyasa yoga. I yogan hittar jag tillbaka till mitt andetag, finner mitt lugn & en balans till livet i stort & smått.

Jag är Yoga Alliance certifierad inom vinyasayoga (200h) - gick min yogalärarutbildning för Lina Lindahl i Malmö 2018.

Undervisar i studion:
Yoga Basic

Mina klasser är: Fysiskt utmanande flöden med asanas som hämtar kraft i andningen, med ett mentalt fokus & med en förhoppning att ge lugn till sinnet & en känsla av balans
Stina Dahan

Biografi: Bor i Limhamn med man, barn och hund. Arbetar som konsult via mitt eget företag inom hållbart arbetsliv fysiskt, mentalt och socialt och som fysioterapeut på en ätstörningsmottagning i Malmö. Tar mig ofta till naturen för att krama träd och påminnas om vem jag är och vad jag vill i livet.
Yogabakgrund: Jag har alltid varit nyfiken på att testa nya sätt att röra kroppen på och på den vägen väcktes även mitt intresse för yoga för 12 år sedan. Min kärlek till rörelse är central i mitt liv och yogan ger sådan tillfredsställelse både fysiskt, mentalt och emotionellt. Yogan för mig är bortom ord, den är komplex och ger riktning både på och av mattan. Det finns alltid någon asana att utforska och det finns alltid något i livet som erbjuder lärdomar. För mig är Yoga och meditation en livslång relation…
Utbildad inom VinyasaYoga, Yin/restorative yoga, MediYoga, HathaYoga, YogaFilosofi, Mindfulness/Self-Compassion och på gång är TraumaYoga. Fördjupar mig regelbundet genom kurser, retreats och intressanta resmål.


Undervisar i studion: Yoga Mindful som en fast klass på schemat, hoppar även in som vikarie på andra klasser.
Mina klasser är: Fokus är på närvaro och inre alignment. Jag gillar att beröra och guida med ord som väcker en insikt och kanske en önskad beteendeförändring eller ett steg i önskad riktning. Att få undervisa yoga i grupp eller enskilt skänker sådan tillfredställelse och tacksamhet. Jag har undervisat olika träningsformer i 25 år men inget liknar yogan då den ger en dimension till och bjuder in livskunskap som förmedlas genom rörelsen och det inspirera mig om och om igen…Kopplingen mellan kropp och hjärna är så intressant och det förmedlar jag som lärare.