GLOBAL YOGA 

My Yoga Room är stolta över att samarbetar med GlobalYoga, att få facilitera deras utbildningar i våra lokaler. Under hösten 2020 hittar du följande utbildningar hos oss. 


Yoga in Life - 50h 

9-11 oktober med Cecilia Duberg

Den här workshopen ger dig en konkret och användbar systematik för den mentala träningen. Hur du tränar själv och hur du guidar andra. Upplägget bygger på 8 mentala förmågor, och vi jobbar med ett helhetstänk av bakgrund, syfte, metod och effekt. Genom att förstå och integrera dess övningar, både i din yogapraktik och i din vardag, zoomar du in på viktiga nycklar för både din egen och dina elevers mentala hållbarhet.

Det här är en workshop för alla. Lika viktig för dig som söker personlig utveckling som för yogalärare, tränare och coacher.
Mer info och anmälan här


GlobalYoga grundutbildning - 100h 

23 okt-25okt & 4-5 Nov med Lisa Hamre

Påbörja din resa mot att bli yogalärare – bli en Global Yoga River Guide. 
Varför utbilda sig med Global Yoga?
  • Du är redo att undervisa klasser efter ca 2-3 månader (många utbildningar är flera år eller endast några dagar, vi tar mellanvägen som ett första steg på den långa resa det innebär att instruera yoga).
  • Du lär dig genuin och äkta yoga i modern träningsmiljö (ta bort stämplar som ”gymyoga" eller ”flum-yoga").
  • Du får 6 förkoreograferade klasser och många redskap för att skapa egna, kreativa yogaklasser.
  • Du har många spännande möjligheter att bygga vidare på utbildningen och får tillgång till Global Yogas stora nätverk av deltagare och kollegor. Du får kalla dina klasser för Global Yoga, en erkänd kvalitetsstämpel runt om i Norden.
  • Du kan närsomhelst välja att gå om en av våra workshop/utbildning och får då 50% rabatt på priset
Mer info och anmälan här