Women Recharge Workshop

TEMA: LYMFAN, GLYMFAN och immunförsvaret  

Lördag 11 mars jan 2023 kl. 11.30-14.30
Din guide: Maria Lagergren

 Lyfamfatiska och glymfatiska systemet, kroppens reningsverk är det inte så intressant? 

Maria kommer ge dig en kort föreläsning om Lymfan och glymfan och vad den har för oerhört viktig funktion i kroppen på mattan. 

Vidare tar vi oss genom ett yogapass och egenmassage för att rensa ut slagg och få igång pumpen till ditt reningssystem i kroppen. Stress, slaggprodukter och stagnationer samlar vi på oss genom livet och nu får du möjlighet att göra en storstädning.  Till egen massagen får du en massageolja med eterisk olja.  


Efter passet får du en välgörande detoxande woman recharge smoothie och te.

Hoppas du vill följa med på denna skakiga resa genom kroppen, kom det blir kul!

Förvänta dig ca 20 minuters föreläsning på mattan om Lymfatiska & glymfatiska systemet därefter 120 min yinyoga för lymfan, ACU massage & mindfulnessövningar.  Allt vi gör på detta pass kommer du få med dig hem så du kan fortsätta hemma till din dagliga praktik + receptet på den gooda smoothien.


Investering 395 kr


Studion hittar du i hjärtat av Limhamn, Malmö.
För mer info kontakta: info@myyogaroom.se
Anmälan är bindande läs mer i våra Medlemsvillkor och regler
Självklart kan alla våra workshops betalas med friskvårdsbidraget.

Om Maria Lagergren

Maria Lagergren driver företagen Lugnare skola som är en skolkuratortjänst och Lugnare Liv med fokus på återhämtningsträning och kvinnohälsa.

 Sedan 2016 har hon arbetat som skolkurator och har som sin roll på skolan fokuserat på att guida sina elever i aktiv återhämtning med yoga och mindfulness lektioner samt stort fokus på mental träning, sömn och grundläggande behov för att förebygga stressrelaterad psykisk ohälsa bland unga. I företaget Lugnare liv är Maria anlitad som återhämtningscoach både av Region skåne, privata företag och privatpersoner.

 Maria är utbildad socionom, stress och avspänningspedagog, yogalärare 700h Global yoga 25h Yin yoga samt 100h Hormonyin, andningsinstruktör & mindfulnessintruktör.

 Vidare har Maria 17 års erfarenhet av arbete med smärthantering & mental träning