Women Recharge Workshop

TEMA: Klimakteriet, stress & återhämtning 

Lördag 14 jan 2023 kl. 11.30-14.30
Din guide: Maria Lagergren

 

Känner du att du inte klarar lika mycket som förr? Upplever du att du ofta brusar upp för minsta lilla och undrar du hur det kommer det sig att du inte tål lika mycket stress som tidigare i livet? 

Maria kommer i en kort föreläsning på mattan ge dig mer kunskap om vad händer i kvinnokroppen och hjärnan efter 35 års ålder. Du får kunskap om stressens positiva och negativa effekter och på vilket sätt den just blir så påtaglig senare i livet och vad du kan göra för att hjälpa kroppen till mer lugn. 

Under yogapasset vi genomför på workshopen får du med dig hem som du sedan kan föra in i din dagliga praktik och förhoppningsvis kommer att hjälpa dig att komma ner i varv och sova gott om natten. 

Förvänta dig ca 20 min föreläsning och resterande tiden olika tekniker inom Yinyoga, Restorativ Yoga, ACU massage och progressiv muskelavslappning.

I slutet av passet får du en god recharge smoothie.

Investering 395 kr


Studion hittar du i hjärtat av Limhamn, Malmö.
För mer info kontakta: info@myyogaroom.se
Anmälan är bindande läs mer i våra Medlemsvillkor och regler
Självklart kan alla våra workshops betalas med friskvårdsbidraget.

Om Maria Lagergren

Maria Lagergren driver företagen Lugnare skola som är en skolkuratortjänst och Lugnare Liv med fokus på återhämtningsträning och kvinnohälsa.

Sedan 2016 har hon arbetat som skolkurator och har som sin roll på skolan fokuserat på att guida sina elever i aktiv återhämtning med yoga och mindfulness lektioner samt stort fokus på mental träning, sömn och grundläggande behov för att förebygga stressrelaterad psykisk ohälsa bland unga.

I företaget Lugnare liv är Maria anlitad som återhämtningscoach både av Region skåne, privata företag och privatpersoner. Maria är utbildad socionom, stress och avspänningspedagog, yogalärare 700h Global yoga 25h Yin yoga samt 100h Hormonyin, andningsinstruktör & mindfulnessintruktör.

Vidare har Maria 17 års erfarenhet av arbete med smärthantering & mental träning