Women Recharge 

Kursstart : nästa start ännu inte satt maila info@myyogaroom.se för intresseanmälan 

Till dig kvinna mitt i livet som kanske känner att du är mitt i en berg och dalbana i livet, du kanske känner dig trött, stressad, sover dåligt, känner av klimakteriet eller har mkt krav och frustration inom dig?

Återhämtning och aktiv vila kan vara svårt men är träningsbart. Kroppens nervsystem går att reglera och lungorna är det organ som du kan träna genom t ex medveten andning. När din puls är lägre möter vi människor, motgångar och utmaningar runt omkring oss på ett annorlunda sätt. En medveten andning kan hjälpa dig mer än vad du någonsin kan föreställa dig men du behöver först testa för att förstå hur denna kurs kan hjälpa dig att styra dig mot mer avslappnad kropp, hjälpsamma tankar, känslor och relationer.

Maria kommer ge dig verktyg för att använda yoga in i livet. Med tekniker så som YinYoga, Restorative Yoga, andnings övningar får  du verktyg för återhämta dig och hjälpa din kropp att luckra upp spänningar för att ge dig mer energi. 

Du kommer få en reflektionsbok som kommer användas efter avslutad klass. Du kan då sitta en kvart i sofforna med en kopp te för skriftlig reflektion. Planera 75 min klass och 15 minuter reflektion/vecka i 6 veckor.

Inga förkunskaper inom yoga  krävs. 

6 tisdagar kl 17:30-18:45 plus 15 min reflektion
Investering: 1775kr
Yogalärare: Maria Lagergren


Studion hittar du i hjärtat av Limhamn, Malmö.

För mer info kontakta: info@myyogaroom.se
Anmälan är bindande läs mer i våra Medlemsvillkor och regler
Missat pass kan tas igen på ordinarie schema.
Självklart kan alla våra kurser betalas med friskvårdsbidraget. 

Om Maria Lagergren 

Maria Lagergren driver företagen Lugnare skola som är en skolkuratortjänst och Lugnare Liv med fokus på återhämtningsträning och kvinnohälsa.

Sedan 2016 har hon arbetat som skolkurator och har som sin roll på skolan fokuserat på att guida sina elever i aktiv återhämtning med yoga och mindfulness lektioner samt stort fokus på mental träning, sömn och grundläggande behov för att förebygga stressrelaterad psykisk ohälsa bland unga.

I företaget Lugnare liv är Maria anlitad som återhämtningscoach både av Region skåne, privata företag och privatpersoner. Maria är utbildad socionom, stress och avspänningspedagog, yogalärare 700h Global yoga 25h Yin yoga samt 100h Hormonyin, andningsinstruktör & mindfulnessintruktör.

Vidare har Maria 17 års erfarenhet av arbete med smärthantering & mental träning