Samtalsterapi

FÖR DIG SOM VILL NÅ FÖRÄNDRING PÅ RIKTIGT

Samtalsterapi
Den här samtalsterapin är för dig som vill något mer. Kanske upplever du oro, stress eller utmattning och längtar efter att gå vidare. Kanske ör du trött på att må dåligt och vill något annat.  Terapin bygger på samtal och vägledning, den tar itu med känslor, minnen, tankar, beteenden och undersöker vad som finns bortom detta. Terapin hjälper dig att finna den tillvaro du längtar efter.  


Samtalsterapi Body & Mind
Denna terapiform fungerar likadant som samtalsterapin ovan, men här tar vi även hjälp av kroppen. Med inslag av asanas (yogapositioner), meditation och massage får kroppen vara med i terapin så att fysiska blockeringar kan lösas upp i takt med mentala. 

Samtalsterapi & Yoga
Yoga öppnar upp och lugnar både kropp och sinne, och efter ett pass upplever många närvaro och medvetenhet. Att kombinera yoga och samtalsterapi får ofta ett djupare resultat. I denna kombination går du först på ett yogapass i studion, och har i anslutning till passet en timmes samtalsterapi. 


Investering

  •   1 session, 60 min. 1095kr
  •  3 sessioner, paketpris  2190 kr.  

Välkommen att boka din tid på nummer 0738969605

Tilda Sonesson är certifierad samtalsterapeut och diplomerad yogalärare. Terapin passar även fint för dig som är högkänslig och vid behov kan terapin genomföras över telefon.