Massage

700kr per session á 55 min 
Varje behandling är unik och anpassade efter kunden behov.

Barbara blandar de olika stilarna av massage så som svensk klassisk, djupgående och kopping från dina önskemål samt vad hon ser att just din kropp behöver. 

Läs mer om de olika stilarna av massage här: 

Svensk klassisk massage fokuserar på kroppens mjukdelsvävnader. Det betyder att man trycker och töjer på hud, bindväv, muskler, senor, ligament, lymfkärl och blodkärl.
Effekten av massage är primärt att lösa upp spänningar i musklerna. Men ger även effekter som t.ex. ökad blodcirkulation, sänkt blodtryck, ökad frisättning av hormonet Oxytocin - det så kallade "lugn- och ro-hormonet". 

Deep tissue massage är avsedd att lindra svåra spänningar i muskler och bindväven. Denna typ av massage fokuserar på de djupliggande musklerna. Deep tissue massage rekommenderas ofta till dig som upplever konsekvent smärta, är tung fysisk aktivitet eller har en  fysisk skada. Det är inte ovanligt för mottagare av djup vävnad massage för att få sin smärta ersätts med en ny muskelvärk för en dag eller två. Djup vävnad arbete varierar kraftigt.

Koppning är en alternativmedicinsk metod där vakum används för att lyfta upp hud och bindväv. Koppning är en gammal traditionell läkekonst som behandlar på djupet. Genom att använda koppning skapas ett undertryck som befrämjar blod- och lymfcirkulationen. Med hjälp av vakuum och sugkoppar skapas ett undertryck som effektivt ökar blodcirkulationen och transporterar bort slaggprodukter i bindväven.