MediYoga - Grundkurs Limhamn

Kursstart: 
  • Torsdag 7 sept kl 18:45-20

MediYoga (medicinsk yoga) är en terapeutisk yogaform, som knyter samman de gamla yogiska redskapen med den moderna västerländska vetenskapen. Genom mjuka enkla rörelser, djupavslappning, mantra och meditation sätter MediYoga igång kroppens självläkande system.

Yogapassen är långsamma och utan krav eller prestation. En helhetsträning som stillar sinnet, ökar kroppsmedvetenheten och balanserar kroppens nerv- och hormonsystem men som också bidrar till ökad rörlighet och flexibilitet.

Grundkursen i MediYoga är för dig som kanske aldrig testat yoga tidigare eller för dig som är nyfiken på att testa en yogaform som lägger fokus på att hitta lugnet samt fysisk som psykisk läkning. MediYoga kan passa bra för dig som har utmattningssyndrom, sömnproblem eller psykisk ohälsa. Även för dig som har ryggbesvär eller andra smärttillstånd i kroppen.

Under kursens gång får du ta del av MediYogans tre grundpass och varje tillfälle avslutas med olika mantra meditationer. Övningarna anpassar du efter just din förmåga. Passen utförs enbart sittandes eller liggandes på golvet och de flesta övningarna går även att utföra på en stol.

Cecilias klasser är fyllda av vacker musik och mantran, allt för att hitta en behaglig självläkande stund! 


4 torsdagar kl 18:45-20
Investering: 995 krStudion hittar du i hjärtat av Limhamn, Malmö.

För mer info kontakta: info@myyogaroom.se
Anmälan är bindande läs mer i våra Medlemsvillkor och regler
Missat pass kan tas igen på ordinarie schema.
Självklart kan alla våra kurser betalas med friskvårdsbidraget.