Mediyoga Workshop

Inled din sommar med en fokus på balans och ditt välmående!

Workshopen har sin grund i Mediyoga upplägget med andningsövningar, mjuka rörelser och mantran.

Upplev skön musik, helande ljud, meditationsövningar och lång vila. Avslutas med en god kopp te, självklart med avstånd!
Lärare: Cecilia Hedman
Datum: 2021-06-10
Tid: 2 timmar 18.30-20.30
Pris: 295:-

Mediyogakurs


KURSSTART : Höst 2021
5 tillfällen
pris: 975 kr
Yogalärare: Cecilia Hedman


Mediyoga är en lugn, mjuk och terapeutisk yogaform, med rötterna i Kundaliniyogan. Övningarna riktas främst för rygg, axlar, baksida av ben, säte samt rotationer och böjningar i sidled som ger smidighet. Övningarna är upplagda så att alla kan delta efter sin förmåga.

Mediyogan balanserar sinnet och hjälper oss att komma ned i varv och stressa av. Andningen går som en röd tråd genom yogapassen, de långa djupa andetagen lugnar ditt nervsystem. Alla pass innehåller även läkande mantran (upprepningar av ett ord, en fras eller ett ljud genom att sjunga, tala eller repetera tyst i tanken.) Mantran hjälper våra kroppar och tankar in i mer harmoni. Passen avslutas alltid med en längre meditation.

Vi utför yogan sittandes och liggandes på yogamatta eller vid behov kan man sitta på en stol. Kursen passar både vana utövare och nybörjare och fokus läggs på att gå igenom grundpassen i Mediyoga. De ger dig verktyg för att själv kunna komma igång och utöva yoga hemma och i vardagen.

Välj att vara med på plats i studion,max 8 deltagare eller gå kursen hemifrån ONLINE. 

För mer info kontakta: info@myyogaroom.se
Anmälan är bindande läs mer i våra Medlemsvillkor och regler
Missat pass kan tas igen på ordinarie schema