Energetic Power Healing

med Petra och Henrik


Fredag 27 okt kl 18-20

Investering 555 kr


Energetic Power Healing - Kundalini Aktivering är en workshop där du får möta dig själv på en djupare och renare nivå som du kanske aldrig tidigare upplevt. Få din egen rena, råa livsenergi - din Kundalini Awakening genom en energiöverföring.

Upplev din kraft flöda igenom dig och rensa dina chakran; ditt energisystem. Energiöverföring börjar med att fatta ett beslut. Behöver du komma ner i din kropp och låta den vakna igen? Det enda du behöver ta med är dig SJÄLV.

Under dessa sessioner frigörs stress, oro, dömande tankar, trauman och negativa mönster. Du kommer att uppleva ökad intuition, kärlek till dig själv och andra, samt en närmare koppling till din sanning och en känsla av grundning.

Denna 2-timmars session hålls av 2 st facilatorer, Petra och Henrik, och äger rum i en kärleksfull, hållen och mysig miljö. Stämningsfull musik som påverkar olika hjärnvågor kommer att spelas.

Vad händer vid en Kundalini Aktivering?
Det autonoma nervsystemet aktiveras, vilket påverkar icke-viljestyrda kroppsliga processer. Därför kan ryckningar och skakningar förekomma som ett sätt för kroppen att befria sig från trauman. Triggerpunkter gör det möjligt att snabbare nå en grundläggande avslappning, särskilt i kombination med musik. Vi avslutar sessionen med en delning för de som vill.


Med kärlek Petra och Henrik


Begränsat antal platser (12st) så skynda att boka så du får din plats.


Praktisk information inför workshopen:

  • Ät lättare samma dag som workshopen

  • Ta på ljusa, mjuka och bekväma kläder och ev en varm tröja eller filt

  • Yogamattor finns på plats

  • Efter sessionen serveras frukt, te och vatten


Studion My Yoga Room hittar du i hjärtat av Limhamn, Malmö.
För mer info kontakta: info@myyogaroom.se
Anmälan är bindande läs mer i våra Medlemsvillkor och regler
Självklart kan alla våra workshops betalas med friskvårdsbidraget.

My Yoga Room
Yoga på Limhamn AB org. 559174-4775
Linnégatan 26
216 14 Limhamn
Sverige