Stretch & Sound -

med Barbara Lörincz & Ulrika Lembke

(Vibration och Introspektion)

Lördag 20 maj kl 11:30-13:00


Följ med oss på en djup och meditativ ljudresa i YinYogans magiska värld. Låt dig föras bort till djupet av dig själv genom klangskålarnas helande vibration och våga släppa taget med Yinyogans kraft. 

Yinyoga hjälper till att utöka din medvetenhet och släppa taget om våra bestämda föreställningar i livet. Det är en fysisk läkningsprocess som stimulerar Chi-flödet genom vår bindväv/ fascia och stimulerar rörlighet i våra leder medan du slappnar av musklerna. Vilket kommer att ha en lugnande effekt på kroppen och själen.  

Lägg till ytterligare en dimension yinyogan med att koppla ljud/vibrationer till de olika positionerna. Ljudet består av bl.a gong, klangskålar, vindspel och kristallskål.

Vibrationer/ljud påverkar oss på många olika plan, på ett sätt som stimulerar till djupavslappning både kroppsligt och mentalt. Frekvenserna på de olika instrumenten tilltalar olika delar av vår kropp och får den parasympatiska delen av vårt nervsystem att kicka igång.  

Låt tonerna från de klang-skålarna hjälpa dig skingra störande tankar och kom snabbt in i djup, vilsam meditation där stressnivån sjunker. Men även aktiverar kroppen förmåga till självläkning och återhämtning. 

Varmt välkomna, inga förkunskaper krävs! 

Investering: 395 kr
Studion hittar du i hjärtat av Limhamn, Malmö.
För mer info kontakta: info@myyogaroom.se
Anmälan är bindande läs mer i våra Medlemsvillkor och regler
Självklart kan alla våra workshops betalas med friskvårdsbidraget.

Kort om oss:

Barbara Lörincz är specialiserad på yinyoga med inriktning på bindväv och fascia. Hon är auktoriserad yogalärare hos Internationella Yoga Alliance med E-RYT 500. Hon har utöver sin Yinyoga utbildning en grundutbildning i klassisk yoga och meditation.  

Ulrika Lembke är utbildad inom många olika yogaformer samt inom massagens värld. I hennes klasser får du alltid avnjuta någon form av ljud under passet. Antingen för att förstärka en position eller för att komma djupare i din avslappning.