Årets sista fullmåneceremoni 

med Ewa Hagert

Onsdag 30 december kl 18-21

Pris 395kr


-- FULLBOKAD --

Välkommna till årets sista fullmåne samlas vi för att känna in dess krafter, men också för att sätta intentioner inför det nya året. Vi släpper taget om det gamla och inviterar in energin i det nya. Decembers fullmåne är i Kräftans tecken medan solen står i Stenbocken, en kraftfull måne på årets näst sista dag! 


I Kräftan är Mångudinnan hemma i det tecken som hon styr och när hon är i sitt eget rike kommer hon förstås allra bäst till sin rätt. För henne handlar allt om trygghet, omhändertagande och näring. Här blir vi uppmärksammade på våra känslor, den privata sfären, hemmet och basen. Månen i Kräftan vill att dina närmaste relationer, familjen, kärleken och hemmet fungerar. 

Stenbocken är ett jordtecken och solen i Stenbocken riktar tanken till vårt dagliga arbete, våra plikter och ansvar i livet. Stenbocken uppmanar oss att vara vuxna och ansvarstagande. På sätt och vis, handlar denna polaritet om balansen mellan villkorslös kärlek och villkorad kärlek. 

Inför det nya året passar vi på att vända blicken inåt och sätta våra intentioner. Intentioner handlar om att strukturera vårt hjärtas önskan och låta energin flöda i dess riktning. ”Om du inte vet vart du ska, så spelar det inte heller någon roll vilken väg du tar.” Många känner igen svaret som Alice i Underlandet får av katten, när hon frågar efter vägen. Vet du vilken väg du vill gå under 2021? 


I denna utökade fullmåneceremoni får du utrymme att välkomna naturens krafter samt fysiskt och mentalt släppa taget, i både flödande månhälsningar och återhämtande yinpositioner. Strukturerat sätter vi också våra intentioner och manifestationer inför det nya året. Kvällen avslutas med en mantrameditation för fullmånen och nyåret, för ny kraft och energi.


Passar alla nivåer, alla kan vara med. 
Endast 15 platser på plats i studion. 

Ta med ett öppet hjärta och ett öppet sinne, samt anteckningsbok och penna för reflekterande skrivövningar.