BREATHWORK grundkurs

- En stund för att stärka dig själv! 

Nästa datum är inte ännu satt för intresseanmälan maila: info@myyogaroom.se

Andning är en naturlig del av oss. Men få vet hur vi kan nyttja den till vår fördel. Genom din andning kan du hämta energi eller slappna av när du som mest behöver det. Andningstekniker har använts i flera olika kulturer och olika sammanhang genom alla tider för att stärka det fysiska, det mentala och det själsliga välbefinnandet. 

Breathwork är ett samlingsnamn på olika andningstekniker. Effekterna av breathwork och medveten andning kommer bland annat att bidra till ökad fokus och närvaro, samt bättre stresshantering. Du kommer ha lättare för att komma till ro och ha lättare för att somna. Under kursen kommer vi att öva på olika andningstekniker som vi kan ta med oss ut i vardagen. 

Allt sker i din egen takt, efter egen förmåga tillsammans med mig, Mattias som din guide genom hela sessionen. 

Investering: 1150kr
5 onsdagar kl 19-20
Guide: Mattias Nordin


 Inga förkunskaper krävs

Studion hittar du i hjärtat av Limhamn, Malmö.

För mer info kontakta: info@myyogaroom.se
Anmälan är bindande läs mer i våra Medlemsvillkor och regler
Missat pass kan tas igen på ordinarie schema.
Självklart kan alla våra kurser betalas med friskvårdsbidraget.

Om Mattias:

Född och uppvuxen i Malmö, bosatt i Limhamn sedan några år tillbaka. Är sedan många år tillbaka som tränare och coach inom kickboxning, boxning och muay thai. Jobbar med andningsträning och styrketräning med proffsboxare sedan 2018.

Min träningsfilosofi grundar sig i balans och kontroll. Något som utvecklades under min idrottsliga bakrund då jag spelade ishockey som liten och vidare upp i vuxen ålder vilket tog mig runt om i Europa och Nordamerika och under den tiden började även min kampsportsresa som jag fortfarande utövar idag.