BOKNING och SCHEMA

My Yoga Room erbjuder yoga i form av öppna klasser, kurser och personlig träning.   
I en personlig grupp där det finns stora möjlighet för utveckling och individuell hjälp,  välkomnar vi dig till mattan.  

För att kunna boka en yogaklass hos oss behöver du först ha köpt ett medlemskap, klippkort eller drop-in. 
Läs gärna våra medlemsvillkor samt hur vi i studion hanterar Covid-19.

Är du ny hos oss?

Och vill prova-på en klass för 100kr eller två veckor obegränsat för 395kr
maila : info@myyogaroom.se
Läs gärna våra klassbeskrivningar längst ner på denna sidan


Klassbeskrivning:

Yin/Restorative yoga - Lugn och meditativ yoga som fokuserar på att kroppens djupa vävnader så som bindväv, leder och ligament men även på nedvarvning och återhämtning. Positionerna hålls ca 3-7 min. 
Nivå ALLA 

Yoga Gentle - Mjukt meditativt flöde, sköna lugn och energigivande yoga, mjukar upp och stärker kroppen på ett metodiskt sätt. Fokus ligger på att landa  och ta hand om både kroppen och själ.  
Nivå 0-1.

Yoga Basic - Dynamisk hatha yoga där vi går igenom grunderna, stärker kroppen samt ökar rörligheten. Denna klass passar nybörjaren såväl som den vana yoga-utövaren.
Nivå 0-1

Yoga FLOW - Dynamisk flödande yoga, vinyasa,  för dig som vill utmanas fysiskt såväl som mentalt. Passar dig som har yogat tidigare och gillar att svettas.  
Nivå 1-2

MediYoga - Genom mjuka enkla rörelser, djupavslappning och meditation sätter MediYoga igång kroppens självläkande system.  De flesta övningarna går att göra både på yogamatta och på stol. Övningarna är långsamma och inkännande, utan krav eller prestation.
Nivå ALLA

SENIOR yoga- Yoga i lugnt och metodiskt tempo som mjukar upp kropp och leder. Yoga anpassas efter gruppens förutsättningar och ALLA kan vara med. För dig som är 65+, sjukskriven eller bara vill vara med :-)
Inga förkunskaper behövs. 

SlowFlow - Att flöda långsamt,  är utmanande då vi inte längre kan "gömma oss" i tempot.  Utforska varje position med kroppen  tillsammans med ett långsamma djupt andetag. Skapar ett lugn både för sinnet och kroppen.
Nivå ALLA.

FredagsYin - En mix av YinYoga och Myofascial release. Släpp på spänningar med tennisbollar och andra tekniker för att öka cirkulation, rörlighet och återhämtning. Suveränt kompliment till annan träning. 
Nivå ALLA