Move by heart

MOVE BY HEART!
Workshop med Ewa och Cecilia

Söndag 22 Sep 09.00-13.00
Pris 495 kr

Visste du att hjärtat är vår viktigaste muskel ”the emperor over all organs” det energicentrum där kärlek och sanning möts?

I denna workshop använder vi en rad verktyg för att komma närmare det som är på riktigt och sant för just dig, - flödande slow flow, yin/restorative yoga, meditation, reflektion varvat med teorier och egna erfarenheter. Tillsammans kommer vi djupare in i hjärtat där passion, kreativitet och lekfullhet finns - där saker faller på plats och blir verkligt. Du kommer att lämna workshopen berörd av ny kraft, med bra verktyg och nya insikter.

Workshopen ger dig en upplevelse som berör både hjärta, kropp och själ. Den passar såväl nybörjare som erfarna yogis eller yogalärare som vill komma djupare in i sin kärna genom att vända blicken inåt och känna efter på djupet. Detta för att våga lyssna på sitt hjärta och gå för sin passion fullt ut.

Vi kombinerar rörelse och stillhet där vi nyfiket låter hjärtat leda oss. Vad är din sanna passion och vad är det du längtar efter? Det krävs mod att våga skala av för att kunna nå sin fulla potential.


Om Ewa och Cecilia

Ewa Hagert är 53 år och en erfaren företagsledare och konsult. Genom många år i ledande positioner har hon arbetat aktivt med att motverka stressrelaterad utbrändhet och att stärka medarbetare genom självinsikt, medvetenhet och att visa sårbarhet. Ewa fann yogan sent i livet, men den har kommit att förändra hennes liv totalt. Det var den fysiska träningen som fick henne att börja, men det är den emotionella och sinnliga aspekten som fått henne att stanna och nu ha yoga i alla dess former, som sin huvudsakliga sysselsättning.
Ewa har gjort sin yoga teacher training hos Rachel Brathen (Yoga Girl), som har stort fokus på känslomässigt läkande.

Cecilia Sjöstrand 47 årig ägare av företaget I AM SJÖSTRAND en Smålänning med stor entreprenörsanda och nyfikenhet för att skapa attraktiva organisationer genom mänsklig potential, vilket skapar hållbara resultat för både individ o team. Cecilias passion och starka vilja har tagit henne igenom hela världen och skapat 17 års erfarenhet av att arbeta med ledningsgrupper, kulturella frågor och organisationsförändringar.Cecilia har en stark tro på att allt börjar hos en själv. Inte med ditt jobb eller relation utan utan med dig! Om man bara vågar gå in i kärnan och vara nyfiken på sitt eget hjärta, passion och se sina egna val och sanningar, så finns där en guldgruva. Cecilia är även yogalärare med huvudfokus på Restorative Yoga med många års erfarenhet av Osho meditation och terapi med ett antal Yogaresor till Indien i bagaget.