Fullmåneceremoni

med Ewa Hagert 

Fredag 5 juni kl 17.30-20.00

- 1 plats kvar - 


Fullmånens krafter är bekant för många utav oss och hur den påverkar vår energi, hur vi mår och kanske framför allt, vår nattsömn. 

Varmt välkommen till denna klass helt i fullmånens tecken - junis fullmåne är i Skyttens tecken för att vara helt exakt. Här kommer du att få utrymme att fysiskt och mentalt släppa taget, i flödande månhälsningar och återhämtande yogapositioner. Kvällen avslutas med en mantrameditation för fullmånen, som ger ny kraft och energi. 


Passar alla nivåer, alla kan vara med. Ta med anteckningsbok och penna.


Pris: 295 kr
Mer om Skyttens tecken:
Härliga Skytten är expansiv, har högt i tak och är ett positivt, rörligt kommunikativt eldtecken. Det är ett bra tillfälle att fira, för att uppskatta det fina du har i livet, att se glädjen i det vackra som finns runt dig. Spontana, expansiva Skytten styrs av Jupiter, överflödets planet – så detta är en lycklig fullmåne. Både Skytten och Jupiter kopplas ju till andligheten och önskan att lära sig mer och utvecklas. Framtidstro, positiva tankar, expansion kan följa och ett nytt hopp kanske tänds inom oss.

Kurs- &  workshops-anmälningar går att avboka upp till en vecka innan kursstart/event. Därefter är anmälan bindande och  inbetalat belopp betalas ej tillbaka men plats kan överlåtas. Vid sjukdom betalas avgiften tillbaka vid uppvisade av läkarintyg. Betalning av avgiften sker i samband med bokning.