Workshop i mindfulness med Stina G Dahan 

Fredag 26 april kl.17.30 – 19.30

Investering 295kr

Mindfulness - En trend eller finns det något där som är riktigt hjälpsamt?

I denna workshop kommer vi fördjupa oss i mindfulness – medveten närvaro och visdom.

Vad är det, hur gör man och varför?  

Mindfulness handlar om att vara närvarande här och nu, många gånger lever vi upptagna med att fundera över det som varit eller det som komma skall. Detta gör att vi tappar kontakten med oss själva, vår kropp och det som NU presenterar. Att ha en mental närvaro och tillgång till marginaler gör att vi oftare väljer beteende som är hjälpsamma och långsiktiga. När vi bjuder in medveten närvaro blir vi bättre på att ge oss själv det vi behöver för att må bra samt att vi tidigt kan observera när vi rör oss i en riktning som inte är till gagn för oss.  

Genom att utöva medveten närvaro så får du insikter i hur du tar dig fram i livet och vilken bild du har av dig själv. Mindfulness är ett förhållningssätt till livet.  

Inspireras en stund i att hitta hem till ditt hem där du bor i hela ditt liv.
Utforska, var nyfiken och upplev. Allt börjar med en PAUS…

 

“You can´t stop the waves but you can learn to surf”
Jon Kabat Zinn Anmälan är bindande. Inbetalning görs i samband med bokning till bankgiro 5313-9135 eller swish 123 613 2583. Kvitto och bekräftelse kommer på mailen. Platsen kan överlåtas. Vid sjukdom betalas avgiften tillbaka vid uppvisade av läkarintyg.  


Om Stina G Dahan

Arbetar till vardags med företagshälsa och har en passion för att skapa trygga arbetsplatser där människans behov fysiskt, mentalt och socialt är i fokus.

Startade arbetslivet som sjukgymnast med största passion för vår fysiska kropp, efter hand kändes det fokuset lite begränsat och utforskandet av hjärnan påbörjades.

Fördjupning inom ACT, Mindfulness (MBSR) och Self-Compassion pågår regelbundet.

Utbildad yogalärare inom Vinyasa, Hatha, Yin/Restorative och Mediyoga, undervisar sina klasser runtom i Malmö. Stina har även en 27 årig-erfarenhet inom träningsbranschen och har varit gruppträningsinstruktör inom många olika träningsformer och en del av Friskis&Svettis utbildningsteam.