Hands & Heart - Elaine de Souza

Hands & Hearts med Elaine de Souza 

Söndag 10 November


del 1 Hands kl 9-12
del 2 Heart kl 13:30-16:30

Investering: 500 kr för en del, 900kr för hela dagen 

HANDS  - A blissful take off

Hands är en Inversions Workshop mot armbalanser och Handstands. Du får lära dig flyga med både teknik, kraft och känsla för detaljer och praktisera igenom hela kroppen på vägen dit. Om och när du hamnar upp och ner så är det en bonus! Vi förbereder stående, sittande, liggande och tar hjälp av block, band och väggar och assisteringar. Vi går igenom grundläggande teknik för stabilisering och rörlighet i dina skuldror och händer och hur du skapar en nivå som passar dig oavsett om du är ny eller mer erfaren.

Elaines är influerad och tränad av circus och dans och vägen till dina händer kommer att gå genom fokus även på balans genom ben, höfter och fötter. För mer närvaro, bättre inversions och för en mer balanserad inversionyoga.  Energi, lust, kunskap och kreativitet  är Elaines lärarstil och du får garanterat göra någon ny övning du aldrig provat förut. Passar dig som arbeta igenom grunderna ordentligt och även dig som vill finjustera och redan har erfarenhet sen tidigare.HEART - Opening with grace
En pulserande Vinaysa som utgår ifrån ditt hjärta. Förena kunskap och upplevelse till kraft, fokus, och grace och Vi gå igenom grundprinciperna för bröstöppningar och bakåtfällningar och du kan vara med även om du känner dig som en mer "stel" eller stabil typ :) Inledande dynamisk flow för skuldror, bröstrygg, nacke, rygg och höfter som bygger upp till att avslutas med längre och djupare bröst och hjärtöppnande positioner. För dig som vill komma djupare in i klassiska yogapositioner med ett modernt tänkande.

Yoga flödet byggs upp pedagogiskt och stegvis och gör det lätt att följa och ändå utmanande att göra. Det finns utrymme för detaljer och fördjupning för dig som har mer erfarenhet. Under workshopen går vi igenom både kropp, sinne och hjärta och arbetar oss igenom grunder och utveckling igenom höfter, bröstöppningar, tvistar och mjuka inversioner. Workshopen avslutas med en lång Savasana.

Presentation

Elaine är född i Brasilien och omgiven av rytmer och rörelse sen hon kom till världen. Första karriären var som professionell dansare, pedagog och koreograf. Yogan kom in i hennes liv för 17 år sedan när hon fick sitt första barn. Sedan dess har hon specialiserat sig inom Vinyasa och Handstående och de sista åren även inom Yin och Recovery. Passionen för musik och dans lever kvar med pulserande, kreativa och tekniska yogaflöden med mycket känsla.

Elaine jobbar heltid med Yoga och grundare av One Yoga som ger workshops, utbildningar och fördjupning inom Yoga för lärare, privatpersoner och företag. Att yoga med Elaine är inte bara fysiskt, det är även flödande och sinnligt. När Elaine är på mattan vet du att du kommer att få praktisera rörlighet, styrka, balans koordination och hjärta.

Your yoga – A celebration of spirit and individuality