Massage

Massage

Medicinsk Massageterapi

I ditt första besök utför Cecilia en kortare hälsobeskrivning med dig för att kartlägga dina besvär, din arbetssituation, allergier, mediciner, vilka skador du har, din träningsaktivitet och hur du mår rent allmänt. Allt för att finna den rätta behandlingen för just Dig. Efter behandlingen får du vid behov lämpliga hemövningar och ergonomiska tips för att behålla ditt välbefinnande i vardagen. Med den svenska klassiska massagen som grund, använder Cecilia djupa knådningar, töjningar, tryck och lätt ledmobilisering för att behandla och få musklerna att slappna av. Vid förfrågan eller behov görs även taktilmassage.


Massage är ett medicinskt sätt att behandla muskelspänningar, muskelförkortningar och muskelknutor.Det kan göras i såväl akut som i förebyggande syfte. Musklerna påverkas ofta negativt av allt från känslomässiga tillstånd som stress och oro till monotona rörelser och stillasittande arbete.Massage ökar musklernas syreupptagningsförmåga och gör dem mer elastiska och smidiga,men även nervsystemet får sig en positiv skjuts och förbättrar kroppstemperaturen, vätskebalansenoch blodcirkulationen.
Cecilia använder sig enbart av ekologiska oljor och vid behov även naturliga värmande liniment med eteriska oljor.

Vid bokning av första besök rekommenderas 60 eller 90 minuters behandling. 30 minuters behandling passar bra vid återbesök av redan kända klienter.

AromaTouch

En mjuk och härlig taktil massagebehandling med sekvenser av lätta strykningar på rygg, nacke, öron och fötter. Cecilia använder sig av utvalda ekologiska eteriska oljor från dōTERRAsom fyller Dig och hela rummet i en helt underbar doftupplevelse.
Massagen i samband med de terapeutiska oljorna ger ökad koncentration och närvaro, avspänning, djupare sömn och har en god effekt på stressrelaterade tillstånd som oro, nedstämdhet, trötthet och utmattningstillstånd. Behandlingen är även utrensande, antiinflammatoriskt och stärkande. Det är en behandlingsmetod som passar alla åldrar och kan bokas som 60 eller 90 minuters behandling.

En upplevelse som är värd att prövas! 

Tänk på följande efter en Aromatouch behandling:

  •   Drick gärna mycket vatten under kommande 2-3 dygn på grund av utrensningseffekten.
  • Låt gärna oljan sitta kvar till dagen efter.
  • Planera gärna in att ta det lugnt efteråt, pyssla om dig själv och njut av de härliga effekterna av behandlingen!
  • Är man intresserad av dōTERRA för att själv använda de högkvalitativa eteriska oljorna i vardagen som ett naturapotek och/eller för de goda aromerna så kan du också kontakta Cecilia för mer information.

BOKA

I nuläget har Cecilia tid för 1 behandling i veckan mellan 14.00-15.30 och vill du boka tid så ring 0733-166807, vid inget svar -tala gärna in på telefonsvararen så blir du uppringd.

Behöver du avboka din tid? Ring eller sms:a  i god tid dvs. senast 24 timmar innan din behandling.

Vill du kanske ge bort en massage till någon? Då har vi presentkortet till den perfekta gåvan. Kom till studion My Yoga Room eller maila info@speira.se

Pris

30 min  425 kr
60 min  695 kr
90 min 895kr
 Aromatouch tilllägg +100 kr/behandling

Cecilia Hedman är Diplomerad Medicinsk Massageterapeut, 2009 från Komplementär Medicinska Högskolan i Malmö och certifierad i AromaTouch Technique (dōTERRA).
Cecilia är även instruktör i Mediyoga, Gravidyoga och Barn/Ungdomsyoga. Har arbetat med massage, yoga och friskvård i sitt företag SPEIRA Massageterapi och Yoga sedan 2009.

Hon arbetar med ett gediget holistiskt perspektiv för att kunna ge alla sina klienter en god upplevelse och hon strävar alltid efter att främja alla människors välmående, såväl kroppsligt som själsligt.