Schema & Pris

My Yoga Room erbjuder yoga i form av öppna klasser, kurser och personlig träning.   I en personlig grupp där det finns stora möjlighet för utveckling och individuell hjälp,  välkomnar vi dig till mattan. 

Klassbeskrivning:

Yin/Restorative yoga - Lugn och meditativ yoga som fokuserar på att kroppens djupa vävnader så som bindväv, leder och ligament men även på nedvarvning och återhämtning. Positionerna hålls ca 3-7 min. 
Nivå ALLA 

Yoga Gentle - Lugn och energigivande yoga, mjukar upp och stärker kroppen på ett metodiskt sätt. Möjlighet till mycket hjälp och individuell anpassning.
Nivå 0-1.

Yoga Basic - Dynamisk hatha yoga där vi går igenom grunderna, stärker kroppen samt ökar rörligheten. Denna klass passar nybörjaren såväl som den vana yoga-utövaren.
Nivå 0-1

Yoga FLOW - Dynamisk flödande yoga, vinyasa,  för dig som vill utmanas fysiskt såväl som mentalt. Passar dig som har yogat tidigare och gillar att svettas.  
Nivå 1-2

MediYoga - Genom mjuka enkla rörelser, djupavslappning och meditation sätter MediYoga igång kroppens självläkande system.  De flesta övningarna går att göra både på yogamatta och på stol. Övningarna är långsamma och inkännande, utan krav eller prestation.
Nivå ALLA

Yoga FLOW 2- Vinyasa med utmaningar och lek,  för dig som vill utmanas fysiskt såväl som mentalt. Passar dig som har yogat tidigare, älskar rörelse och flöden.  
Nivå  2-3

Yoga Mindful - En prestationslös yoga som är fysiskt och mentalt grundande.  Inspireras av de fyra grunderna inom mindfulness - kropp, mind, känslor och det vi observerar.  Ibland är det ett flödande tempo och ibland långsammare.

Nivå ALLA

SENIOR yoga- Yoga i lugnt och metodiskt tempo som mjukar upp kropp och leder. Yoga anpassas efter gruppens förutsättningar och ALLA kan vara med. För dig som är 65+, sjukskriven eller bara vill vara med :-)
Inga förkunskaper behövs. 


Priser from 1 jan 2019

 • Årskort 1år 7200kr (600kr/mån autogiro)
 • 6 mån 4050 kr
 • 3 mån 2250 kr
 • 1 mån 875 kr
 • 10-kort 1750 kr (giltigt 6 mån)
 • 10-kort SENIOR 1200 kr* 
 • Terminskort SENIOR 2250 kr* 
 • *Senior-korten gäller endast på SeniorYoga/Yoga Gentle/MediYoga

 • Drop-in 200 kr
 • "Prova-på" 1 gång  100 kr
 • "Prova-på" två veckor 395 kr

Våra "prova-på" kan bara köpas 1 gång/person och ej kombineras, betalas alltid  på plats i studion.


Pris info: Studenter har 10% rabatt (gäller ej prova på och drop-in).

Kurs- &  workshops-anmälningar alltid är bindande. Inbetalat belopp betalas ej tillbaka men plats kan överlåtas. Vid sjukdom betalas avgiften tillbaka vid uppvisade av läkarintyg. Betalning av avgiften sker i samband med bokning.


PERSONLIG TRÄNING  - YOGA

Största fördelen med en PT session i yoga är att den är anpassad helt och håller efter dig, dina förutsättningar, mål och vad du behöver. 
Vi utgår alltid från ett holistiskt perspektiv och ser till hela dig, kropp och själ. Du kan läka en skada, stärka kroppen, öka rörligheten, lära dig grunderna eller fördjupa dina kunskaper och yoga praktisering.
Olika yoga metoder används för att du ska nå din fulla potential. 
Kontakta Lisa för att boka tid: lisa@myyogaroom.se 

PT YOGA  55 min      PT DUO 55 min (2 pers)

1 ggr 715 kr            1 ggr 930 kr
5 ggr 3250 kr          5 ggr 4225 kr
10 ggr 6195 kr        10 ggr 8055 kr