Yoga 360 - Workshop

Yoga 360 - Handstands & Backbends – med Elaine De Souza 

Första delen av Workshopen är dynamisk vinyasa yoga med teknikträning för handstående. Vi går igenom handleder, skuldror, core och benövningar för inversioner och jobbar stående sittande och liggande samt mot vägg och på golv med passning. Balans, teknik och drillar för hur du börjar jobba med inversioner och för dig som vill vidareutvecklar din praktisering.  

Under eftermiddagen jobbar vi med bröstöppningar, twister och bakåtböjningar. Workshopen avslutas med ett lugnare flöde med återhämtning som komplement till den intensivare praktiseringen.

Workshopen passar alla nivåer, pedagogisk utlärning och progressiv uppbyggnad. Svettigt, roligt och lärorikt med utmaningar för kropp, sinne och hjärta. 

” Your yoga – a celebration of spirit and individuality ”

Datum:  Lör 27 jan
Tid:           fm 9-12  & em 13.30 – 16.30
Pris:         1500 kr         

Privat Movement Coaching 
Du kan boka upp tider för Yoga PT under söndagen  
Tid: 8-15
50 min 900 kr

Anmälan är bindande. Inbetalning görs i samband med bokning till bankgiro 703- 2667 eller swish 123 054 0963. Kvitto och bekräftelse kommer på mailen. Inbetalat belopp betalas ej tillbaka. Vid sjukdom betalas avgiften tillbaka vid uppvisade av läkarintyg.

Om Elaine

Erfarenhet, kreativitet och energi är Elaines styrka. Elaine ar grunder från dans och gymnastik och har varit undervisat yoga i 15 år. Elaine driver De Souza Balance med fokus på Yoga, Personlig träning och utbildningar. Med enkla principer kan du omedelbart börja utveckla din egen träning från nybörjare till avancerad, och du lämnas utrymme att anpassa efter din egen individuella förmåga och önskan och personliga stil.    Web: www.elainedeeouza.com

Instagram @_elainedesouza

facebook / De Souza Balance

https://www.facebook.com/Elaine-De-Souza-142747232568874/?fref=ts

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=AX585cIYFUc