MeditationsWorkshop

Keep the silence within you  - Meditationsworkshop

När: Onsdag 22- fredag 24:e augusti, kl kl. 07:30 - 08.45 (3 tillfällen)
Lärare: Cecilia Sjöstrand
Investering: 595 kr 

Hur får vi detta semesterlugn och känslan av stillhet att stanna året ut, när allt har börjat rullar på i sin himla fart igen? 

För det handlar inte om några veckors ledighet på sommaren även om de har varit underbara. Det handlar om att hitta den där sköna känslan och ett inre lugnet hela året om. Det handlar inte om att vi har det stressigt utan hur vi reagerar på stressen, hur vi behåller ett lugn när allt är kaos. Men så även vad du väljer att lägga dina tankar på varje dag. 

Tre dagar i rad i veckan 34, i slutet på augusti kommer jag vara på MY YOGA ROOM för att prata om detta aktuella ämne. ”Keep the silence within you”. 

Du kommer få ta del av olika tekniker för att  lära dig att meditera och börja fokusera på det som är viktigt, nämligen dig själv och ditt liv genom att släppa taget om det som inte ger dig glädje och harmoni. 

Hälsningar Cecilia Sjöstrand
Anmälan är bindande. Inbetalning görs i samband med bokning till bankgiro 703- 2667 eller swish 123  496 80 61. Kvitto och bekräftelse kommer på mailen. Inbetalat belopp betalas ej tillbaka men platsen kan överlåtas. Vid sjukdom betalas avgiften tillbaka vid uppvisade av läkarintyg.